v. 14-18 är speciella veckor på Shape Up

Hej kära medlemmar! 
Mitt namn är Emma Sanfridsson & jag kommer att befinna mig här på Shape up under veckorna 14-18. Då jag kommer ha min LIA 2 här. Jag studerar på Bergqvist Massage & Frisksvårdsutbildningar till Medicinsk Massageterapeut. Under min LIA 2 kommer jag att fokusera på träning & hälsa då jag nu är utbildad Personlig tränare och Massör. Du är välkommen att boka upp dig på PT-timme, gyminfo & grupp pass här på Shape Up. På måndagar finns jag även på plats på Kroppsteraputerna i Tranås om du är intresserad av en teraputisk massage behandling. Hoppas vi ses! 

Gyminfo max 5 personer. Gym Infon är perfekt till dig/er som inte riktigt känner sig hemma inne på ett gym, inte känner sig bekväm i maskiner eller vill lära sig mer om träning med skivstänger(Mm.) Jag finns här för eran skull under denna timmen. Mitt mål är att du som kommer på gym infon ska känna dig mer motiverad och självsäker på ett gym. Detta bokas via Shape Ups bokningsapp. 

PT-timmar. Om du köper en PT-timme med mig kommer du få den bästa hjälp jag kan erbjuda inom det ämne du väljer att fokusera på. Under 1h finns jag där för att du ska nå dina mål och ambitioner. I en PT-timme bestämmer DU vad som ska göras, det kan vara allt från tekniktips, peppning på ditt pass, reflektioner kring träning & kost (Mm). Jag förespråkar all träning och tycker det är viktigt att mina kunder hittar just den träningsform som de tycker om. Jag vill förmedla min relation till träning till mina kunder, och det är att träning ska vara roligt, hållbart och stärkande både fysiskt men även psykiskt. Välkommen att skriva upp dig på listan! Detta bokas privat till mig och kostar 300kr/gång. 

Stationsträning max 1o personer. Stationsträning med fokus på hela kroppen. Passet är som gjort för dig som vill kombinera styrka och kondition. Stationerna är anpassade efter vardagens hinder & sysslor för att du ska få en så funktionell kropp som möjligt. Du som kund väljer hur tungt du vill att passet ska vara, vilket gör att vem som helst kan delta. Så ta på dig dina skönaste träningskläder så ses vi på måndagar! Detta bokas via Shape Ups bokningsapp. 

 

Praktik v.14-18 på Shape Up i Tranås
Måndag:
12-16.oo Massage
15.45-17.00 Stationsträning 

Tisdag:
06.00-09.30 PT-timmar
16.45 Gyminfo
18.oo Gyminfo 

Onsdag:
06.00-09.30 PT-Timmar
15.45-20.00 PT-timmar 

Torsdag:
06.00-09.3o PT-timmar
16.oo Gyminfo
17.15-20.00 PT-timmar 

Fredag:
10.00-14.30 PT-timmar